Varma Vesikatto sijouttui KING OF ROOFS 2019 kilpailussa sijalle 2.

 

Ajallista arvokkuutta ja yksilöllisyyttä huokuva talo sai arvoisensa katon.

Kohde on rakennettu vuonna 1984 Evira-talomalliston pohjalta muunneltuna versiona, joten siitä huokuu myös ajallista arvokkuutta sekä yksilöllisyyttä. Talon malli on nimeltään Tasokas, jonka kertoo myös rakennuksen ylväs ulkomuoto. Kohteen asukkaat etsivät pitkään tonttia, johon kyseisen rakennuksen toteuttaminen olisi mahdollista ja olikin onni, että rakennuspaikka löytyikin asukkaiden kotipaikkakunnalta idyllisestä Sauvosta.

Katon kunto huoletti

Talon alkuperäinen katto palveli asukkaita liki neljä vuosikymmentä, jonka jälkeen huoli katon kunnosta tuli ajankohtaiseksi. Vanhuudestaan sammaloitunut katto oli kahden viimeisen vuoden aikana huollettu pienemmillä toimenpiteillä jo useampaan kertaan.

Kattoremonttiin ryhdyttiin lopulta, kun vanha panssarialuskate oli tullut tiensä päähän. Katon muutkin rakenteet olivat pikkuhiljaa alkaneet kärsiä, joten kattoremontti oli enemmän, kuin ajankohtainen.

Katteeksi kohteelle valittiin Ormaxin Protector-tiiltä, joka sopii kohteeseen erinomaisesti. Asukkaille materiaalia valittaessa ratkaisevina tekijöinä olivat ehdottomasti tiilen ulkonäkö sekä pitkä takuuaika.

Katon monimuotoinen ilme on kokonaisuudessaan upea ja olemme ylpeitä, että juuri meidät valittiin toteuttamaan kyseistä remonttia.

Varmaa kattopalvelua

Varma Vesikatto Oy on vuonna 2009 perustettu turkulainen perheyhtiö. Yhtiö sai alkunsa kahden jo pitkään kattoalalla työskennelleen ammattilaisen ajatuksesta lähteä toteuttamaan katto- ja ulkoverhousremontteja.

Varma Vesikaton ammattilaisten otteissa talosi ulkopinnat saavat uuden ilmeen. Meille tärkeintä on laadukas työjälki yhdessä joustavan asiakaspalvelun kanssa. Toimintamme kattaa niin tiilikatot kuin peltikatotkin.

Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme, jotta laatumme pysyy samana uusien toimintamallienkin tullessa. Meillä on luotettavat, laadukkaat sekä ennen kaikkea kotimaiset tavaratoimittajat. Asentajiemme työn laatu on myös alansa huippua. Lisäksi omat peltiseppämme valmistavat erilliset peltiosat myös mittatilaustyönä, mikä takaa parhaan lopputuloksen myös erikoisemmillekkin kohteille. www.varmavesikatto.fi