Ulkoverhous antaa talollesi uuden ilmeen

Asuntosi tärkeimmät ja näkyvimmät osat ovat katto ja ulkoverhous. Vaihtaessasi ikääntyneen ja rapistuneen paneloinnin uuteen ulkoverhoukseen saat asuntoosi lisää asumismukavuutta. Uudella ulkoverhouksella nostat myös asuntosi arvoa.

Lämpöeristäminen remontin yhteydessä

Ulkoverhousremontin yhteydessä on helppo lisätä myös lämpöeristettä seiniin, koska esim. rintamamiestalon eristys on useinmmiten purueristys ja lämpöeristysarvot ovat aivan eri luokkaa mitä nykypäivän eristeillä. Lisäämällä seiniin esimerkiksi n. 50mm lämpöeristettä saat energia kustannuksissa tuntuvia säästöjä. Oikaisemme seinät, teemme rakenteesta tuulettuvan milloin vältytään mahdollisilta kosteus/ homevauriolita saadaan pitkäaikainen rakenne ja suoja kodillesi.

Verhousvaihtoehdot

Ulkoverhous voidaan suorittaa perinteisellä rimalaudoituksella, eri levyisillä ja suuntaisella paneloinnilla .Kauttamme saat puutavaran aina valmiiksi käsiteltynä ja maalattuna jolloin pintamaalausta ei tarvitse enää erikseen suorittaa.

Uutuutena nyt piilonaulattava PRO laatu-ulkoverhouslauta! PRO laatu-ulkoverhouslauta on hallituissa olosuhteissa teollisesti valmiiksi asti pinta-käsitelty ja piilonaulattavissa oleva ulkoverhouslauta, jolla saat kerralla valmiin ja naulattoman julkisivun. Piilonaulauksen ja valmiiksi asti tehdyn pintakäsittelyn ansioista asennuksen jälkeen saavutetaan käyttövalmis ulkoverhous, jolle valmistaja takaa 5-15 vuoden huolto-maalausvapauden olosuhteista riippuen.

Ulkoverhouksen ansiosta talosi arvo nousee; talo on myös ulkoapäin arvokkaan ja kutsuvan näköinen.

Verhouksen yhteydessä vaihdamme myös halutessanne Ikkunat ja-ovet kotimaisiin energiatehokkaisiin ammattitaidolla asennettuna.