Varma Vesikatto Oy – Varmaa kattopalvelua

Varma Vesikatto Oy on perustettu vuonna 2009. Yhtiö sai alkunsa kahden jo pitkään ennen kattoalalla työskennellen ammattilaisen ajatuksesta lähteä auttamaan yksityisasiakkaita katto ja ulkoverhousremonttien suorittamisessa. Olimme aikaisemmin jo alalla nähneet, että asiakkaitamme alalla toimivat yritykset ei pystyneet kokonaisvaltaisesti palvelemaan.

Lupauksemme asiakkaillemme

Varma Vesikaton ammattilaisten otteissa talosi ulkopinnat – ulkoverhouksesta kattoon – saavat uuden ilmeen. Meille tärkeintä on työn viimeistelty laatu yhdessä joustavan asiakaspalvelun kanssa.

Me ymmärrämme, mitä onnistunut projekti tarkoittaa: siinä työn jälki on moitteetonta ja remontti keskeyttänyt sinun arkeasi mahdollisimman vähän.

Toimintatavat

Meidän toimintamme on rakennettu niin, että hoidamme työurakan eri vaiheet aina mitoituksesta loppusiivoukseen asti. Kattoremontti tehdään 50 vuodeksi eteenpäin , jolloin luonnollista on että työt tehdään ammattilaisten osaajien toimesta. Koulutamme säännöllisesti henkilökuntaamme että voimme vielä tulevaisuudessa palvella asiakkaitamme  paremmin.Meillä on luotettavat, laadukkaat sekä ennenkaikkea kotimaiset tavaratoimittajat. Asentajiemme työn laatu on alansa huippua. Viemme vaikeankin työn loppuun asti kunnialla.